Párkapcsolati mediáció

A párkapcsolati mediáció során csak a konkrét problémára fókuszálunk, nem próbáljuk az egész kapcsolatot feltérképezni.

Egy jól működő párkapcsolatban is felmerülhetnek olyan konfliktusos helyzetek, viták, amelyek ugyan nem rengetik meg alapvetően a kapcsolatot, de állandó feszültségforrásként működnek, és bármennyire is küzdötök, a jól bevált eszközeitekkel nem találjátok a kiutat.

A párkapcsolati mediáció során nem próbáljuk az egész kapcsolatot feltérképezni, csak a konkrét problémára fókuszálunk. A mediáció eszköztárából személyre szabottan választjuk ki a legmegfelelőbb kommunikációs technikákat, hogy közelebb hozzunk benneteket a megoldáshoz.

Egy találkozó alkalmanként max. 90 percet vesz igénybe, melynek díja 30.000 Ft. Természetesen lehetőség van egyéni találkozóra is, úgynevezett előkészítő ülésre, amely alkalmanként 60 percet vesz igénybe, díja 20 000 Ft.

 

Jó a kapcsolatunk, de egy bizonyos kérdésben nem tudunk megegyezni.

Ki segít az úton? 

Dr. Knecht-Gothárd Kinga

párkapcsolati coach, mediátor, ügyvéd

Hiszem, hogy a harmonikus és dinamikus közös élet nem csupán illúzió, ahová legtöbben szeretnénk eljutni, hanem egyéni és közös céljaink, életfeladataink megvalósítása közben megélhető létállapot. Hiszem, hogy lehet párkapcsolatban élni boldogan, megbecsülten, szeretetben és kiteljesedve. 

Bejelentkezem

11 + 15 =

Blog

Szerelem kontra szexuális vágy

Szerelem kontra szexuális vágy

Mit gondoltok a szerelemről? Mi van a szexuális vággyal? Hogyan kapcsolódnak az intimitáshoz? Függnek egymástól, vagy függetlenül léteznek? Bejegyzésemben a szerelemről,  a szexuális vágyról, egymáshoz való viszonyáról gondolkozom, kérdéseket teszek fel önmagamnak,...

Szövetségben: Julcsi és Dávid

Szövetségben: Julcsi és Dávid

Julcsi és Dávid egymás kezét fogják, hogy a hullámok ne sodorják egymástól messze, vagy nagyon mélyre. 2019. november 24-én született meg Nimród, a szerelmük gyümölcse. Sürgősségi császárral érkezett erre a fura bolygóra, 24 hetes korában. Míg Julcsi erősödött, Dávid vigyázott a kisfiúkra, aki minden gondosság ellenére, aznap az angyalok közé költözött. Hiszem, hogy onnan figyeli a szüleit, és biztos vagyok benne, hogy arra vár, hogy a családja egy biztonságos kikötőbe érjen, és kikössön. A halálról méltatlanul keveset beszélünk, pedig a legnagyobb közhellyel élve, az életünk része. Egy kisbaba esetében az ember úgy érzi, hogy valami nagyon nincs rendben, mélyen megrendül az egész világ. Most is gombóc van a torkomban, a könnyeimet nem is tudom visszatartani. Hogyan lehet tovább élni, keresni az örömöt egy ilyen esemény után? Julcsi és Dávid pont ezt mutatja meg, nem adják fel. Erőtlenül mégis erősen, egymásra támaszkodva, egymásból erőt merítve haladnak előre, őrizve a szívükben egy édes kisfiút, egy angyalt.

Válási mediáció

Fontolgatom a válást, de aggódom a jövő miatt.
Válni akarunk, de nem tudunk megegyezni.