Párkapcsolati mediáció

A párkapcsolati mediáció során csak a konkrét problémára fókuszálunk, nem próbáljuk az egész kapcsolatot feltérképezni.

Egy jól működő párkapcsolatban is felmerülhetnek olyan konfliktusos helyzetek, viták, amelyek ugyan nem rengetik meg alapvetően a kapcsolatot, de állandó feszültségforrásként működnek, és bármennyire is küzdötök, a jól bevált eszközeitekkel nem találjátok a kiutat.

A párkapcsolati mediáció során nem próbáljuk az egész kapcsolatot feltérképezni, csak a konkrét problémára fókuszálunk. A mediáció eszköztárából személyre szabottan választjuk ki a legmegfelelőbb kommunikációs technikákat, hogy közelebb hozzunk benneteket a megoldáshoz.

 

Jó a kapcsolatunk, de egy bizonyos kérdésben nem tudunk megegyezni.

Ki segít az úton? 

Dr. Knecht-Gothárd Kinga

párkapcsolati coach, mediátor, ügyvéd

Hiszem, hogy a harmonikus és dinamikus közös élet nem csupán illúzió, ahová legtöbben szeretnénk eljutni, hanem egyéni és közös céljaink, életfeladataink megvalósítása közben megélhető létállapot. Hiszem, hogy lehet párkapcsolatban élni boldogan, megbecsülten, szeretetben és kiteljesedve. 

Bejelentkezem

5 + 15 =

Blog

Hogyan válunk nővé?

Milyen érzés ízlelgetni ezt a mondatot? nőiesség Igazi Nő vagyok! Nőiesség Ha visszamegyünk egy nő fejlődési történetén, azt látjuk, hogy szinte mindannyian valami hasonló folyamaton mentünk keresztül. Először kislányok vagyunk, majd lányka, tinilány, majd nagylány,...

Szövetségben: Melitta és Milán

szövetségben "Szövetségben" című interjú sorozatot azért indítottuk el, mert inspiráló személyeken keresztül szeretnénk bemutatni, pozitív példát adni, hogy igenis párkapcsolatban élni jó. Ahol szó van a kapcsolatok nehézségeiről, örömeiről és összetartó elemeiről....

Válási mediáció

Fontolgatom a válást, de aggódom a jövő miatt.
Válni akarunk, de nem tudunk megegyezni.

Scroll Up