Párkapcsolati mediáció

A párkapcsolati mediáció során csak a konkrét problémára fókuszálunk, nem próbáljuk az egész kapcsolatot feltérképezni.

Egy jól működő párkapcsolatban is felmerülhetnek olyan konfliktusos helyzetek, viták, amelyek ugyan nem rengetik meg alapvetően a kapcsolatot, de állandó feszültségforrásként működnek, és bármennyire is küzdötök, a jól bevált eszközeitekkel nem találjátok a kiutat.

A párkapcsolati mediáció során nem próbáljuk az egész kapcsolatot feltérképezni, csak a konkrét problémára fókuszálunk. A mediáció eszköztárából személyre szabottan választjuk ki a legmegfelelőbb kommunikációs technikákat, hogy közelebb hozzunk benneteket a megoldáshoz.

 

Jó a kapcsolatunk, de egy bizonyos kérdésben nem tudunk megegyezni.

Ki segít az úton? 

Dr. Knecht-Gothárd Kinga

párkapcsolati coach, mediátor, ügyvéd

Hiszem, hogy a harmonikus és dinamikus közös élet nem csupán illúzió, ahová legtöbben szeretnénk eljutni, hanem egyéni és közös céljaink, életfeladataink megvalósítása közben megélhető létállapot. Hiszem, hogy lehet párkapcsolatban élni boldogan, megbecsülten, szeretetben és kiteljesedve. 

Bejelentkezem

3 + 2 =

Blog

Hogyan értékeljük egymást?

Hogyan értékeljük egymást? Hogyan beszélgessünk? A minap egy kedves ismerősömmel ebédeltem, és ahogy lenni szokott egy kis idő elteltével már a párkapcsolatról beszélgettünk. Arra lettem figyelmes, hogy először csak egy-egy panasz érkezik a párját illetően, aztán az...

Válási mediáció

Fontolgatom a válást, de aggódom a jövő miatt.
Válni akarunk, de nem tudunk megegyezni.

Scroll Up