Párkapcsolati mediáció

A párkapcsolati mediáció során csak a konkrét problémára fókuszálunk, nem próbáljuk az egész kapcsolatot feltérképezni.

Egy jól működő párkapcsolatban is felmerülhetnek olyan konfliktusos helyzetek, viták, amelyek ugyan nem rengetik meg alapvetően a kapcsolatot, de állandó feszültségforrásként működnek, és bármennyire is küzdötök, a jól bevált eszközeitekkel nem találjátok a kiutat.

A párkapcsolati mediáció során nem próbáljuk az egész kapcsolatot feltérképezni, csak a konkrét problémára fókuszálunk. A mediáció eszköztárából személyre szabottan választjuk ki a legmegfelelőbb kommunikációs technikákat, hogy közelebb hozzunk benneteket a megoldáshoz.

 

Jó a kapcsolatunk, de egy bizonyos kérdésben nem tudunk megegyezni.

Ki segít az úton? 

Dr. Knecht-Gothárd Kinga

párkapcsolati coach, mediátor, ügyvéd

Hiszem, hogy a harmonikus és dinamikus közös élet nem csupán illúzió, ahová legtöbben szeretnénk eljutni, hanem egyéni és közös céljaink, életfeladataink megvalósítása közben megélhető létállapot. Hiszem, hogy lehet párkapcsolatban élni boldogan, megbecsülten, szeretetben és kiteljesedve. 

Bejelentkezem

13 + 10 =

Blog

Szövetségben: Barka és Luca Paolisso

Szövetségben: Barka és Luca Paolisso

Földi Barbara (mindenki csak Barkának hívja) és Luca Paolossi ráadásul különböző kultúrában nevelkedtek, két gyermekük már úgy nevelkedik fel, hogy hatással lesz rájuk az olasz édesapjuk és a magyar édesanyjuk. Micsoda színek keverednek, pont ezt szeretjük az életben, az emberekben. Barkának van egy 0. gyermeke is, egy 7 éves társadalmi vállalkozás. Azon dolgozik, hogy egy olyan világban élhessünk, mely nemcsak most, hanem később is élhető és gyönyörű lesz a felnövekvő generációnak. A kapcsolatuk elején rengeteg kihívással kellett szembe nézniük, két évig távkapcsolatban éltek, kulturális különbségekkel szembesültek, de talán pont ez tanította meg őket, hogy küzdjenek egymásért. Ma már Magyarországon élnek együtt, 13 éve egymás kezét fogják, két csodálatos kisfiút nevelnek, és építik a vállalkozásaikat.

Szövetségben: Ercsi és Isti

Szövetségben: Ercsi és Isti

Ercsi és Isti kapcsolata is pont azt testesíti meg, amiben hiszünk teljes szívünkből. Amikor megálmodtuk ezt a sorozatot, akkor az ő nevük is az elsők között jutott eszembe. Büszkén vállalom, hogy régóta tagja vagyok a Tudatos Hedonizmus közösségnek, amely Ercsiből indul ki. 33 éves nő, két csodálatos gyermek édesanyja, gondoskodó feleség és több, mint 10 000 ember barátnője.

Válási mediáció

Fontolgatom a válást, de aggódom a jövő miatt.
Válni akarunk, de nem tudunk megegyezni.

Scroll Up