Rólunk

Hiszünk a fejlődésben, a mély önismeretben, a házasságban, az egymás iránti elköteleződésben.

Mind a ketten házasságban élünk. Saját magunk is folyamatosan tapasztaljuk egy kapcsolat nehézségeit, problémáit, konfliktusait. Hitelesen, őszintén tudjuk azt mondani, hogy tudjuk, mit érzel, mert nemcsak tanultunk róla, hanem sok dolgot át is éltünk. Mindennap teszünk azért, hogy működjön a házasságunk, mert rájöttünk, hogy a sikeres párkapcsolat nem magától jön létre, és nem automatikusan marad fenn.

Mind a ketten energiát és időt nem spórolva fejlesztjük tudásunkat, kutatjuk a párkapcsolatot javító módszereket, eszközöket, és igyekszünk ezt minél több emberrel megosztani, hogy lehetőségük legyen kapcsolatukban kiteljesedni.

Felismertük, hogy tudás és tudatosság nélkül nem megy. Folyamatos tanulásra és fejlődésre van szükség, legfőképpen a lelkünkben, szemléletünkben. Enélkül nem fog menni. Mondhatunk mi kommunikációs technikákat, párkapcsolat javító feladatokat, adhatunk konfliktuskezelési eszközöket, ezek átmenetileg javítani is fognak a problémákon. Ha nem fejlődünk és a fejlődés során az új ismeretek nem válnak életünk, személyiségünk részévé, az eredmény is ideiglenes lesz. Ahhoz, hogy jól működjünk, meg kell értenünk az életünk, kapcsolatunk működését.

Szamosvári Evelin Orsolya

párkapcsolati coach, tréner

Hiszem, hogy mindenki megérdemel egy olyan kapcsolatot, amelyben kiteljesedhet, amely nem a beletörődésről, megalkuvásról szól, hanem amelyben jó élni: szenvedéllyel, gyengédséggel, vagy akár őrületesen, ha ahhoz van kedvünk, tele izgalommal, és élményekkel, vigasszal és támogatással, egymás feltétel nélküli szeretetével. Mára már életcélommá vált, hogy megadjam azt a támogatást minél több embernek, amellyel megtapasztalhatják ezt a felszabadító érzést, megszeressék önmagukat, megtanulják irányítani az életüket és megtalálják a harmonikus párkapcsolathoz vezető utat.

Dr. Knecht-Gothárd Kinga

párkapcsolati mediátor

Hiszem, hogy a harmonikus és dinamikus közös élet nem csupán illúzió, ahová legtöbben szeretnénk eljutni, hanem egyéni és közös céljaink, életfeladataink megvalósítása közben megélhető létállapot. Hiszem, hogy lehet párkapcsolatban élni boldogan, megbecsülten, szeretetben és kiteljesedve.

Az a küldetésem, hogy a tudásomat odaadva, minél több pár rátaláljon a harmonikus párkapcsolat kialakításának módjára, vagy ha már elromlott, megtalálják a helyreállítás lehetőségét.

Scroll Up