Válási mediáció

A házasság felbontása során olyan döntéseket kell meghoznunk, amely alapjaiban határozza meg a jövőnket.

Egy házasság felbontása önmagában erős érzelmekkel, indulatokkal, szomorúsággal jár. Egyrészt elveszítjük azt az érzelmi biztonságot, amelyre a házasságunk elején támaszkodtunk. Másrészt amennyiben a kapcsolat hosszabb ideig tartott, az anyagi biztonságunk is veszélybe kerülhet, és ha közös gyermekünk is született, az ő jövőjéről is nekünk kell dönteni.

Véleményünk szerint azokban az esetekben, ahol a jövőbeni kommunikáció elengedhetetlen, ahol az emberi oldal és a jövőbeni együttműködés a meghatározó, – így többek között a házassági bontóper során felmerülő járulékos kérdések esetében – rendkívül fontos, hogy együtt találjátok meg azt a megoldást, amely mindenki számára elfogadható.

A mediáció tökéletesen alkalmas arra, hogy esélyetek legyen meghozni a számotokra kielégítő megállapodást, amelyhez tartani tudjátok magatokat, hisz mindannyian magatokénak érzitek.

Fontolgatom a válást, de aggódom a jövő miatt.

Válni akarunk, de nem tudunk megegyezni.

A váláson gondolkodom, és békésen szeretném rendezni.

A társam válni akar, de féltem a gyerekeket.

Ez lesz az a megállapodás, amely igazi megoldás lesz, ami tartósnak fog bizonyulni a jövőben is. Mivel ügyvéd is vagyok, figyelek arra, hogy a mediációs megállapodás a jogszabályoknak is megfeleljen, amelyet a bírósági peres eljárásban is fel tudtok használni.

A válási mediáció nektek szól, ha a hosszú, idegőrlő, indulaterősítő pereskedés helyett, gyors és békés úton szeretnétek lezárni a házasságotokat, mert keresitek a jövőbeni együttműködést, akár azért, mert közös gyereket neveltek, vagy közös a vállalkozásotok, vagy mert úgy érzitek, hogy ennyivel tartoztok egymásnak.

Online konzultáció

Bár a személyes találkozó hívei voltunk, a koronavírus időszaka alatt megtanultunk online találkozni és a hosszú idő alatt nagy gyakorlatot szereztünk benne. Mára biztonsággal állíthatjuk, hogy az online találkozások alkalmával is ugyanolyan hatékonyan tudunk dolgozni, mint a személyes találkozókon. Ugyanakkor szabadabbak lettünk az időpontot és a helyszínt illetően. Nem korlátoznak az egyéb szoros időbeosztások, az országhatárok, vagy a nagyobb távolság.

Az online konzultáció Facetime, Zoom, Messenger, vagy Google meet platformokon történik.

Páros találkozó alkalmanként 90 percet vesz igénybe, melynek ára 35.000 Ft.

Egyéni találkozó alkalmanként 60 percet vesz igénybe, ára 20 000 Ft.

A beszélgetésre előzetes bejelentkezés alapján kerül sor, a terkepegymashoz@gmail.com email címen, vagy a 06706376441 telefonszámon.

A tiszteletdíj átutalását előre kérjük a visszajelző emailben, vagy sms-ben küldött bankszámlaszámra.

Ha a megbeszélt időpontban nem jelentek meg, akkor újabb időpontot csak az előző időpont kifizetése után tudunk egyeztetni. Köszönjük, hogy tiszteletben tartjátok az időnket, mi is így teszünk!

Személyes konzultáció

Személyesen Budapesten a XII. kerületben találkozhattok velünk

Páros találkozó alkalmanként 90 percet vesz igénybe, melynek ára 40.000 Ft.

Egyéni találkozó alkalmanként 60 percet vesz igénybe, ára 25 000 Ft.

A beszélgetésre előzetes bejelentkezés alapján kerül sor, a terkepegymashoz@gmail.comemail címen, vagy a 06706376441 telefonszámon.

Ha a megbeszélt időpontban nem jelentek meg, akkor újabb időpontot csak az előző időpont kifizetése után tudunk egyeztetni. Köszönjük, hogy tiszteletben tartjátok az időnket, mi is így teszünk!

Ki segít az úton? 

Dr. Knecht-Gothárd Kinga

Párkapcsolati szakértő, válási mediátor, ügyvéd

Hiszem, hogy a harmonikus és dinamikus közös élet nem csupán illúzió, ahová legtöbben szeretnénk eljutni, hanem egyéni és közös céljaink, életfeladataink megvalósítása közben megélhető létállapot. Hiszem, hogy lehet párkapcsolatban élni boldogan, megbecsülten, szeretetben és kiteljesedve. 

Bejelentkezem

12 + 11 =

Blog

Szerelem kontra szexuális vágy

Szerelem kontra szexuális vágy

Mit gondoltok a szerelemről? Mi van a szexuális vággyal? Hogyan kapcsolódnak az intimitáshoz? Függnek egymástól, vagy függetlenül léteznek? Bejegyzésemben a szerelemről,  a szexuális vágyról, egymáshoz való viszonyáról gondolkozom, kérdéseket teszek fel önmagamnak,...

Szövetségben: Julcsi és Dávid

Szövetségben: Julcsi és Dávid

Julcsi és Dávid egymás kezét fogják, hogy a hullámok ne sodorják egymástól messze, vagy nagyon mélyre. 2019. november 24-én született meg Nimród, a szerelmük gyümölcse. Sürgősségi császárral érkezett erre a fura bolygóra, 24 hetes korában. Míg Julcsi erősödött, Dávid vigyázott a kisfiúkra, aki minden gondosság ellenére, aznap az angyalok közé költözött.

Párkapcsolati mediáció

Jó a kapcsolatunk, de egy bizonyos kérdésben nem tudunk megegyezni