Az elfogadás felszabadít

Az elfogadás egy olyan odafordulás a másik ember felé, ami magának a személynek szól, akinek a létezése önmagában érték.

A kedvesség erő

A kedvesség egyetlen morzsája is hidakat épít, falakat bont le, kapcsolódást indít el.

Látlak

Egy kapcsolatban elengedhetetlen, hogy figyeljünk egymásra. Nem csak nézni őt, hanem látni.

A szeretet mindig aktuális

Ha az ember szeret, „beljebb” néz, elkezd látni. Látja azt is, ami a másik emberben rejtve van. Látja a másik jobb, igazibb, értékesebb arcát.

A bátorság döntés - A döntés bátorság

Legyünk tudatosabbak, döntsünk a bátorság mellett, figyeljünk, vállaljuk a felelősséget a döntéseinkért.

Mindkettőnk életében fontos szerepet játszik az önismeret, a párkapcsolat, a nőiesség, a stílus és a szabad önkifejezés.

Sokat dolgozunk azon, hogy ezeken a területeken fejlesszük magunkat, és közben titeket is inspiráljunk, motiváljunk. Azon gondolkodtunk, hogy hogyan tudnánk több emberhez eljuttatni olyan fontosabb értékeket, amelyek (tapasztalataink alapján) a boldogabb, teljesebb élet kialakulását segítik. Így jött az ötlet, hogy hozzunk létre olyan alapdarabokat, amelyekkel magunkra ölthetnénk egy-egy olyan üzenetet, amelyben hiszünk, amellyel azonosulni tudunk, amellyel kifejezzük magunkat, és nem utolsó sorban, stílusosak leszünk. Így jöttek létre az önkifejező alapdarabjaink. feliratos polo feliratos polo

Örömmel tapasztaljuk, hogy rengeteg nő kezébe vette a saját életének, és a kapcsolatának a formálását. Látjuk, ahogy ismerkednek önmagukkal, ahogy tanulják szeretni magukat és a társukat, ahogy elkezdik helyesen értékelni és megbecsülni a létezésüket. Tapasztaljuk, ahogy finoman hallatják a hangjukat, és használják a lágy, női erejüket. feliratos polo

Most itt a lehetőség, hogy az öltözködéseden keresztül is kifejezd önmagadat.

feliratos polo

Megalkottunk több, számunkra fontos üzenetet, amelyeket bátran vállalunk fel, valljuk, hirdetjük, és tudatosan figyelünk arra, hogy minél többször alkalmazzuk az életünkben. Ezeket a mondatokat veletek is megosztottuk, szavazásra bocsájtottuk, és a legtöbb szavazatot kapott öt mondatot alap darabokra álmodtuk. Reméljük ti is egyetértetek a kiválasztott mondatokat illetően, és úgy döntötök, hogy csatlakoztok hozzánk a viselésükben. Bízunk benne, hogy elnyerik a tetszéseiteket, és ti is minket választotok az önkifejező utatokon.

Most fehér pólókat választottunk, fekete felirattal. Amikor alap darabokról beszélünk, akkor olyan ruhadarabokra gondolunk, amelyek minden nő ruhatárában fellelhetők, vagy legalábbis erősen ajánlott, hogy ott legyenek a „kell”-darabok között. Ilyen az egyszerű, fehér póló is. Viselhetjük sportos, vagy casual öltözködésben, elegánsan, szexisen, lehetünk modernek, játékosak, nőiesek attól függően, hogy milyen ruhadarabokhoz társítjuk. feliratos polo

Most ráadásul egy ütős mondattal  további erőt adhatsz a stílusodnak, a megjelenésednek.

Az önismeret, a nőiesség és a stílus.

Mi közük egymáshoz?

Egy nő életében az önismereti út a nőiességen keresztül vezet, ezt nem nagyon lehet kikerülni, és jól is van így. Ugyanis ezen az úton jutottunk el mi is ahhoz a felismeréshez, hogy a női erő, a női energia ugyan belülről fakad,  a külsőben is megmutatkozik. Nem csak belső tartás van, hanem külső tartás is. Egy nő tartása, járása, mozdulatai, mosolya, öltözködése együtt fejezi ki a nőiességét. A nőiesség  kifejeződése maga a stílus, ugyanis a külső jegyek mellett, a stílusban a belső erő, az önbecsülés, a hitrendszer, és végső soron az egész életszemlélet is benne van. Számunkra a  stílus magabiztosságot, sikerességet, kifinomultságot, lágyságot, lendületet jelent, de mindenki megfogalmazhatja, hogy számára mit jelent a stílus, mit jelent az önkifejezés.

 

Vizsgáld meg, fogalmazd meg, majd erősítsd meg egy önkifejező alapdarabbal.

Légy Te magad az önkifejező stílus!

feliratos polo

Látlak

feliratos polo

Egy kapcsolatban két külön világ találkozik, amely felfedezésre vár. Egy életre szóló felfedezésről van szó, ahol nélkülözhetetlen a nyitottság, a kíváncsiság, az elfogadás és a megértés. Félelmeinket, vágyainkat néha álarcokkal rejtegetjük, nehogy csalódást okozzunk vagy kiderüljön, hogy nem vagyunk elég jók. Önmagunkat felvállalni, megnyílni egy másik ember előtt veszélyes lehet, hiszen sérülhetünk. Sérülhetünk, vagy éppen gyógyulhatunk egymás által. Kockázatvállalással láthatjuk meg igazán egymást, a valódi énünket.

Láthatjuk az embert az álarc mögött, a rejtett csalódásokat, a sikereket, a fájdalmas, és felemelő pillanatokat. Láthatjuk azt, akit teljes szívünkből elfogadunk úgy, ahogy van.  Akit nem akarunk megváltoztatni, mert már a létezése is önmagában értékes.

Ára: 4 500 Ft + Áfa = 5 715 Ft

*fotó: Viktória Labancz Photography

A bátorság döntés

A döntés bátorság

A bátorság döntés kérdése, a döntéshez pedig bátorság szükséges. Olyan ez, mint egy ördögi kör. Mert, ha nem vagyunk elég bátrak, hogy bátrak legyünk, döntéseket hozzunk, és azért felelősséget vállaljunk, akkor már az első döntést sem fogjuk tudni meghozni, hogy mostantól bátran döntéseket hozunk. Életünk, mindennapjaink döntéseinek sorozata – minél tudatosabban döntünk, annál jobban saját kezünkben tartjuk a sorsunkat.

Legyünk tudatosabbak, döntsünk a bátorság mellett, figyeljünk, vállaljuk a felelősséget a döntéseinkért, és egy idő után ez a kör megszakad.

Ára: 4 500 Ft + Áfa = 5 715 Ft

*fotó: Viktória Labancz Photography

 A szeretet mindig aktuális feliratos polo

Születésünk pillanatától vágyunk a szeretetre, ösztönösen keressük a meleg, ölelő karokat, a figyelő, kíváncsi szemeket. Szeretni viszont az életünk során tanulunk meg. Számít, hogy a szüleink hogyan szerettek, vagy éppen nem szerettek. Számít, hogy a családunk mit gondolt a szeretetről és annak kifejezéséről, hiszen ezt a „szemüveget” hordjuk a további életünkben, kapcsolatainkban. Szeretünk, ahogy láttuk, ahogy tapasztaltuk. Hideg zuhanyként ér, amikor rádöbbenünk, hogy amit szeretetnek hiszünk, az lehetséges, hogy egy másik embernek mást jelenthet. A szeretet létszükséglet, összeköt minket, felemel, gyógyít. Körbe ölel, vigaszt, és biztonságot nyújt a legnagyobb viharban is.  

Ha az ember szeret, „beljebb” néz, elkezd látni. Látja azt is, ami a másik emberben rejtve van. Látja a másik jobb, igazibb, értékesebb arcát.

Ára: 4 500 Ft + Áfa = 5 715 Ft

*fotó: Viktória Labancz Photography

A kedvesség erő

feliratos polo

A kedvesség egyetlen morzsája is hidakat épít, falakat bont le, kapcsolódást indít el, mégis oly kevesen, oly ritkán használjuk. Egy mosoly, egy dicséret, egy érintés, egy köszönet, vagy a kedvesség egyéb formái a mindennapjainkban olyan erővel bírnak, amelyek nem csak egy-egy helyzet, hanem egy világ megváltoztatására képesek.

Velünk kezdődik, bennünk indul el a változás, ami hatással van körülöttünk mindenre és mindenkire.

Ára: 4 500 Ft + Áfa = 5 715 Ft

*fotó: Viktória Labancz Photography

Az elfogadás felszabadít

feliratos polo

Az elfogadás egy olyan érzelmi odafordulás a másik ember felé, ami magának a személynek szól, akinek a létezése önmagában érték és tiszteletreméltó. Nem a viselkedése, a személyisége, a tulajdonságai, a tettei határozzák meg, hanem az a tény, hogy létezik, és ő is ember. Az elfogadáshoz nem társul elvárás, viszonosság, az elfogadásban nincs ítélkezés és elutasítás. A mai társadalmunkban a feltétel nélküli elfogadás nem érvényesülhet mindenhol és mindenkivel, de érdemes mindig feltenni azt  a kérdést magunknak: Megteszünk-e mindent azért, hogy elfogadóbbak legyünk?

Elfogadóbbak önmagunkkal szemben, és a környezetünkben lévő emberekkel. Mert eredendően több a közös bennünk, mint ami elválaszt.

Ára: 4 500 Ft + Áfa = 5 715 Ft

*fotó: Viktória Labancz Photography

Mit érdemes tudnod még az önkifejező alapdarabokról?

Kezelési utasítások:

Kímélő mosási programon, legfeljebb 30°C-on, kifordítva mosd, hogy sokáig megóvd az üzenetet! 

Legfeljebb 110°C-os hőmérsékletű vasalótalppal vasald!

Ne fehérítsd!

Ne szárítsd szárítógépben, dobban!

Ne alkalmazz száraztisztítást!

Viseld örömmel! 

Fazon

Comfort Fit

Szín

Fehér, fekete nyomott mintával

Anyag

100% pamut

Leírás:

Póló rövid ujjal

Kellemesen puha pamut anyagból

Kerek, és V- nyakkivágással

Nyomott szöveg mintával

Ára: 4 500 Ft + Áfa = 5 715 Ft/ db


Milyen méret való neked?

Szeretném megrendelni

az önkifejező alap darabomat!

Jól döntöttél, máris elindultál azon az úton, amelyen az öltözködéseden keresztül is kifejezheted önmagad.

Töltsd ki az adatokat, válaszd ki, hogy melyik darabot kéred, hogyan szeretnéd átvenni, és a rendelésed után felvesszük veled a kapcsolatot.

Mivel limitált darabszámmal rendelkezünk, FONTOS, hogy tudd, hogy a rendelésed csak akkor érvényes, ha felvettük veled a kapcsolatot,  leegyeztettük, és megerősítettük!

Amennyiben 24 órán belül nem kapsz tőlünk visszajelzést, akkor kérünk vedd fel velünk a kapcsolatot a terkepegymashoz@gmail.com e-mail címen, vagy a +36706376441 telefonszámon.

Ha Te is szeretnéd mielőbb megkapni, akkor már csupán néhány kattintásnyira vagy! 

.

.

2 + 8 =