Párkapcsolati tanácsadás

Mindannyian boldog párkapcsolatban szeretnénk élni. Mit jelent ez?

Mindenkinek mást, de vannak olyan értékei egy jó párkapcsolatnak, amelyekre legtöbbünk vágyik. Ilyen a szeretet, szabadság, elfogadás, hűség, elköteleződés, intimitás, tartalmas beszélgetések, odafigyelés, megbecsülés, őszinteség, és sorolhatnánk napestig. Ha rosszul érezzük magunkat a kapcsolatunkban, a tapasztalataink szerint a fenti értékek közül valamelyik tartósan hiányzik. párkapcsolati tanácsadás párterápia

A konzultációk során megismerheted magad, a társad, a kapcsolatotokat, és megtalálhatod a választ a benned rejlő kérdésekre. Ezáltal lehetőséged lesz egy kölcsönös kiegyensúlyozottságon alapuló párkapcsolat kialakítására.párkapcsolati tanácsadás párterápia

Akár együtt jutottatok, akár egyedül jutottál erre az elhatározásra, mi itt vagyunk, hogy támogassunk titeket, téged. párkapcsolati tanácsadás, párterápia

Meggyőződésünk, hogy bármilyen párkapcsolat javító módszer akkor hatékony, ha abban mindkét fél részt vesz, és elköteleződik a kapcsolat helyrehozatala iránt. Ezért a találkozókra elsősorban párokat várunk. Természetesen egyéni konzultációra is van lehetőség.

Hogyan érezhetnétek újra jól magatokat együtt?

Mi építi a kapcsolatotokat, és mi az, ami rombolja?

Hogyan értékeljétek egymást?

Hogyan szeressetek jól?

Mitől válik a kapcsolatotok harmonikussá?

Online konzultáció

Bár a személyes találkozó hívei voltunk, a koronavírus időszaka alatt megtanultunk online találkozni és a hosszú idő alatt nagy gyakorlatot szereztünk benne. Mára biztonsággal állíthatjuk, hogy az online találkozások alkalmával is ugyanolyan hatékonyan tudunk dolgozni, mint a személyes találkozókon. Ugyanakkor szabadabbak lettünk az időpontot és a helyszínt illetően. Nem korlátoznak az egyéb szoros időbeosztások, az országhatárok, vagy a nagyobb távolság.

Az online konzultáció Facetime, Zoom, Messenger, vagy Google meet platformokon történik.

Páros találkozó alkalmanként 90 percet vesz igénybe, melynek ára 35.000 Ft.

Egyéni találkozó alkalmanként 60 percet vesz igénybe, ára 20 000 Ft.

A beszélgetésre előzetes bejelentkezés alapján kerül sor, a terkepegymashoz@gmail.com email címen, vagy a 06706376441 telefonszámon.

A tiszteletdíj átutalását előre kérjük a visszajelző emailben, vagy sms-ben küldött bankszámlaszámra.

Ha a megbeszélt időpontban nem jelentek meg, akkor újabb időpontot csak az előző időpont kifizetése után tudunk egyeztetni. Köszönjük, hogy tiszteletben tartjátok az időnket, mi is így teszünk!

Személyes konzultáció

Személyesen Budapesten a XII. kerületben találkozhattok velünk

Páros találkozó alkalmanként 90 percet vesz igénybe, melynek ára 40.000 Ft.

Egyéni találkozó alkalmanként 60 percet vesz igénybe, ára 25 000 Ft.

A beszélgetésre előzetes bejelentkezés alapján kerül sor, a terkepegymashoz@gmail.com email címen, vagy a 06706376441 telefonszámon.

Ha a megbeszélt időpontban nem jelentek meg, akkor újabb időpontot csak az előző időpont kifizetése után tudunk egyeztetni. Köszönjük, hogy tiszteletben tartjátok az időnket, mi is így teszünk!

párkapcsolati tanácsadás, párterápia

Eltávolodtunk!

Nem figyel rám a társam, nem hallgat meg, alig beszélgetünk. Nem érdekli mi történik velem. Egyedül érzem magam. Alig van otthon, csak a munkája érdekli. Úgy érzem, csak a gyerekeknek él, rám nem marad ideje.

Elfejlődtünk!

Már nem tudunk semmiről beszélgetni, nincs közös témánk. Időpocsékolásnak tartja a hobbijaimat. A TV-n kívül semmi nem érdekli. Próbálok haladni, de úgy érzem folyton visszahúz. Folyamatos önmegvalósításban van a párom, és nem tudok vele lépést tartani.

Megcsaltak/Megcsaltam

Nem érzem nőnek, férfinak magam a társam mellett. Nincs köztünk intimitás, hozzám sem ér. Félek, hogy szeretője van, és elveszítem a társam. Nem bízom benne, folyton féltékenykedem. Megcsaltam a párom, de nem akarom elveszíteni őt.

Folyton veszekszünk!

Már nincs türelmünk egymáshoz, minden apróságon vitatkozunk. Ugyanazokat a köröket futjuk, és nem jutunk előrébb. Nem tisztel a társam, meg sem hallgatja a véleményem. Mindig neki kell, hogy igaza legyen. Nem értjük, nem halljuk meg egymást.

Szülők lettünk!

Nem foglalkozik a gyerekekkel, magamra maradtam. Csak a gyerekekkel foglalkozik, magányos vagyok. Megszűntünk nőnek és férfinak lenni, anya és apa lettünk. Nem értünk egyet a nevelésben. Szeretnénk jobb szülők lenni.

Váláson gondolkozom!

Nem bírom tovább, nem tudom mit csináljak. Szeretem, de olyanok vagyunk, mint két idegen. Lehet jobb egyedül, mint együtt. Nem értem mi történt velünk, pedig olyan jól indult minden. Foglalkoztat a válás gondolata, de mi lesz a gyerekeinkkel?!

Túl sokan vagyunk a párkapcsolatban!

A társam szülei mindenbe beleszólnak. A társam nem tud elszakadni a szüleitől. A barátai folyamatosan befolyásolják a társam. A döntéseinket nem csak ketten hozzuk meg. Versenyeznem kell az anyósommal.

Bejelentkezem

11 + 7 =