A párkapcsolati kártyák a két egyéni világ illeszkedését könnyítik.

Minden kapcsolatban két külön világ találkozik. Mindannyian más “földrészekkel” rendelkezünk, amelyeknek illeszkedésre van szükségük.

 

Hogyan segítenek a párkapcsolati kártyák?

Minden kapcsolatban két külön világ találkozik. Párkapcsolatban, családi, baráti kapcsolatokban, üzleti, kollegiális és egyéb kapcsolatokban is. Ezen világok illeszkedését a párkapcsolati kártyák megkönnyíthetik.

Mindannyian más “földrészekkel” rendelkezünk, amelyeknek illeszkedésre van szükségük. A személyiségünket formálja az, hogy honnan jöttünk, milyen családi közegben nevelkedtünk,  annak minden jó, és rossz élményével, örömével és fájdalmával. 

Így találunk egymásra, már felfedezett, ismert tulajdonságokkal, és sokszor önmagunk számára is ismeretlen területekkel. A közösen átélt élmények alkalmat adnak arra, hogy megtudjunk valamit magunkról és egymásról. Ha odafigyelünk, az aprónak tűnő jelzések és jelek, egy idő után összeállnak egy jól értelmezhető jelrendszerré. Mintha kapnánk egy pontos térképet egymáshoz, a párkapcsolati kártyák mentén.

Ehhez a mélyebb ismerkedéshez nyújtanak segítséget a párkapcsolati kártyák, amelyek olyan kérdéseket tartalmaznak, amelyek megválaszolásával jobban megismerhetjük magunkat, a társunkat, és a köztünk lévő kapcsolatot, valamint meg is erősítjük azt.

A párkapcsolati kártyákat azért hoztuk létre, hogy egy eszközt adjunk a kezetekbe ahhoz, hogy közelebb kerüljetek magatokhoz, a társatokhoz, illetve egymáshoz.

A kérdések segítségével egy kicsit vissza tekinthettek a saját, és a társatok múltjába, ezáltal ráláthattok, hogy honnan jöttetek, tudatosabban láthatjátok a jelent, azt, hogy mi is történik éppen veletek, és azt is megtudhatjátok, hogy milyennek szeretnétek látni magatokat, a kapcsolatotokat a jövőben.

Két ember közötti híd a jó kommunikáció. Most játékos, és izgalmas formában építheted erőssé ezt a hidat, közted és a társad között.

A párkapcsolati kártyák készítésénél elsősorban párokra gondoltunk, de valójában a Térkép Magamhoz és a Térkép Hozzád kártyapaklikat nem csak párkapcsolatban játszhatjátok, hanem bármilyen emberi kapcsolatban. Így játszhatjátok baráti társaságokban, családi összejöveteleken, csajos alkalmakon, lánybúcsúkon, kollégák között csapatépítés eszköze lehet. Minden kapcsolatban jól jön a közelség, a másik mélyebb ismerete ahhoz, hogy jobban megértsétek, elfogadjátok egymást, egymás viselkedését.

Párkapcsolati kártyák

Együtt lenni valakivel, figyelni rá, szeretni, nem mindig könnyű. Bizony bármennyire is igyekszünk, a hétköznapi rutin könnyen magával sodor. Egy idő után kikopnak a mélyebb beszélgetések. Egyre nagyobb rajtunk a nyomás, hogy sikert, anyagi biztonságot, magasabb státuszt elérjünk, ezért kevés idő marad magunkra, a társunkra, a kapcsolatainkra. A hétköznapok monotonitásában nehéz megőrizni a kíváncsiságot, megteremteni a meghittséget, az intimitást. Itt jönnek a párkapcsolati kártyák!

  • Könnyű elveszteni a fókuszt, és a rutinba elveszni.
  • Akkor eszmélünk fel, amikor már túl messze vagyunk a másiktól.
  • Ne várjuk meg azt, hogy eltávolodjunk egymástól.
  • Vegyük kezünkbe a sorsunkat, azaz jelen esetben a párkapcsolatunkat, illetve a családi, baráti, vagy egyéb fontos kapcsolatainkat.

Minden kapcsolatban hárman vagyunk: ÉN+TE+MI

A párkapcsolati kártyák háromféle kártyapaklit tartalmaznak, amelyek segítségével mindhárom területet, azaz önmagad, a társad, és a kapcsolat területét is jobban megismerhetitek, fejleszthetitek, közelebb kerülhettek magatokhoz, a társatokhoz, és erősebbé tehetitek a kapcsolatotokat.

A párkapcsolati kártyák 60 darab önismereti kérdést tartalmaznak minden területen, azaz összesen 180 darab kérdés megválaszolásával játékosan járhatjátok be az önmagatokhoz, a társatokhoz, és az egymáshoz vezető térképet.

kategória, amelyek körbejárják egy kapcsolat területeit

%

önismeret, az elfogadás és a szeretet növeléséért

önismereti kérdés a három kategóriában, a kapcsolat erősítéséért

+nap garantált mély beszélgetések

Térkép magamhoz

Könnyű elveszteni a fókuszt rohanó világunkban, egyre nehezebb kapcsolódni, közelebb kerülni egymáshoz, látni igazán a másikat.

A Térkép magamhoz kártyapakliban olyan kérdéseket találtok, amelyek abban segítenek, hogy önmagatokat feltérképezzétek, és a válaszok megadásával nem csak magatokra fogtok jobban rálátni, hanem a veletek szemben ülőre is. Ezt a paklit nem csak párkapcsolatban játszhatjátok, hanem baráti társaságokban, családi összejöveteleken, csajos alkalmakon, lánybúcsúkon, kollégák között csapatépítés eszköze lehet, sőt önismereti utadon egyedül is hasznát veheted. 

Térkép egymáshoz

Mindannyian arra törekszünk, hogy a felmerült problémákon úrrá legyünk, a társunkat boldoggá tegyük. Aztán ahogy telik az idő, egyre nehezebben megy. Mit rejt a tekinteted, ha a társadra nézel?

A Térkép egymáshoz kártyapakliban olyan kérdéseket találtok, amelyek  megválaszolásával körbejárhatjátok a kapcsolatotok. Ezáltal erősíthetitek a köztetek lévő kötődést, növelhetitek magatokban a hála érzését.

Ezt a paklit kifejezetten ajánljuk, ha párkapcsolatban élsz, amellyel a „Mi”-érzést erősíthetitek magatokban és egymásban.

Térkép hozzád

Állandó változásban vagyunk, változik a környezetünk, a körülöttünk lévő emberek, és mi magunk is. Amit ma tudunk, az holnapra már nem biztos. 

A Térkép hozzád kártyapakliban olyan kérdéseket találtok, amelyek megválaszolásával felmérhetitek, hogy mennyire ismeritek egymást. Ha tévesen válaszoltok, lehetőséget kaptok arra, hogy a  társatok általi korrigálásával, új ismeretekre tegyetek szert.

Ezt a paklit nem csak párkapcsolatban játszhatjátok, hanem baráti társaságokban, családi összejöveteleken, csajos alkalmakon, lánybúcsúkon, kollégák között csapatépítés eszköze lehet. 

Miért érdemes megrendelni a párkapcsolati kártyákat?

Először is azért, mert csodaszép díszdobozban vannak, amely jól mutat bármely íróasztalon, könyvespolcon, vagy éjjeliszekrényen. 

Nagy gondossággal terveztük meg nemcsak a kérdéseket és kártyákat, hanem a dobozát is. A színek a logónkat tükrözik vissza, ami három színből, azaz az ÉN-Te-Mi hármasságát szimbolizálja. Továbbá térkép részletekek vannak rajta. Ha mindhárom kártyapaklit megveszitek és egymás mellé rakjátok, észrevehetitek, hogy a három doboz grafikája összefügg, és a két szélén található arcok egymásra tekintenek. Ez szimbolizálja szintén a kapcsolati hármasságot, azt, hogy együtt könnyebb, teljesebb.

Véleményünk szerint egy jó kapcsolatban, legyen az párkapcsolat, vagy családi, baráti, kollegiális kapcsolat, a felek ismerik, megértik, elfogadják, támogatják, felemelik, bátorítják egymást. Mindezt akkor tudjuk megtenni, ha sokat, sok mindenről beszélgetünk, meghallgatjuk egymást. A beszélgetésekkel erősítjük az ismeretünket. Ez nem megy rutinszerűen, úgymond “kifogyunk az ötletekből, témákból”. Ebben segítenek a párkapcsolati kártyák, hogy olyan témákról is tudjatok beszélgetni, amelyekről eddig talán soha nem beszéltetek, vagy ha igen, csak felületesen érintettétek. 

Nem kell gondolkodni a kérdéseken, ott vannak, csak húzni kell egyet. Elfér az éjjeliszekrényen, táskában, zsebben. 

Tökéletes kiegészítő randevúkhoz, a kapcsolat új szintre emeléséhez, minőségi időtöltéshez. Tegyetek a zsebetekbe 1-2 kártyát, és míg sétáltok, vagy a megrendelt ételre vártok, tegyétek fel a rajta lévő kérdést, és járjátok körbe a választ minden oldalról.

Tökéletes utazáshoz, vagy esti beszélgetéshez az ágyban, elalvás előtt. 1-2 kérdést megválaszolva kiszakadhattok a napi rutinból, elfeleljthetitek a nap fárasztó eseményeit, és egymásra hangolódhattok.

Azzal, hogy a múltra emlékeztek, a jelenről egyeztettek, a jövőre nézve tervezgettek, újraéled a szikra. Megismeritek egymás igazságát, így útmutató lehet magatoknak egy egészséges és boldogabb párkapcsolathoz.

Ti lehettek azok a párok, akikre mások azt mondják: „Nekik könnyű! Jól választottak!” 🙂

Ti lehettek azok a párok, akik jobban ismerik egymást, jobban értik a másikban zajló érzelmeket, gondolatokat.

Ti lehettek azok a párok, akik elmondhatják magukról, hogy tudnak egymással jól beszélgetni.

Ti lehettek azok a párok, akik elmondhatják magukról, hogy szeretnek egymással a kényes témákról is beszélgetni, mert megtanulták hogyan kell.

A Térkép magamhoz és a Térkép Hozzád párkapcsolati kártyákat nem csak párkapcsolatban játszhatjátok, hanem bármilyen emberi kapcsolatban. Így játszhatjátok baráti társaságokban, családi összejöveteleken, csajos alkalmakon, lánybúcsúkon, kollégák között csapatépítés eszköze lehet. Minden kapcsolatban jól jön a közelség, a másik mélyebb ismerete ahhoz, hogy jobban megértsétek, elfogadjátok egymást, egymás viselkedését. 

Minél többet beszélgettek, minél mélyebben megismeritek a másikat, úgy növekszik bennetek a szeretet és az elfogadás.

Csak egy kattintásnyira vagy!

Hogyan használd a párkapcsolati kártyákat?

Térkép Magamhoz

párkapcsolati kártya:

Húzz egy kártyát, kérdezz, őrizd meg a kíváncsiságod, figyelj, hallgass, járd körbe a választ sok szemszögből, ismerd meg igazán a veled szemben ülő embert, a múltját, a jelenét és a jövőjét! Majd ugyanígy tegye meg ő is. Mesélj, légy őszinte, térj ki az apróbb részletekre. Egyetlen kérdés, két válasz. Ha tovább kérdeztek, két egész történet válik ismertté mindkettőtök számára. Nem csak párkapcsolatban, hanem családi, baráti, kollegiális, vagy egyéb kapcsolatokban is játszható!

Térkép Egymáshoz

párkapcsolati kártya:

Húzz egy kártyát, kérdezz, emlékezzetek közösen, nevessetek, lepődjetek meg egymás válaszain, kerüljetek egymáshoz közelebb, ismerd meg jobban a veled szemben ülő embert, a gondolatait, a vágyait, az álmait, a nehézségeit! Felváltva mindketten válaszoljátok meg a kérdést. Egyetlen kérdés = két egész történet, a ti, közös  történetetek. 

Térkép Hozzád

párkapcsolati kártya:

Húzz egy kártyát, kérdezz, teszteld a tudásod, vizsgáld felül, amit tudsz, őrizd meg a kíváncsiságod, figyelj, mesélj, hallgass, ismerd meg újra a veled szemben ülő embert!  Maradj nyitott akkor is, ha nem tudod megválaszolni helyesen a kérdést. Hallgasd meg, mit mesél magáról. Gyűjtsd be az új ismereteket róla. Majd a másik fél is válaszolja meg a kérdést, korrigáld, ha szükséges. Egyetlen kérdés, két, vagy több válasz=megerősítés, vagy újabb ismeretek. Nem csak párkapcsolatban, hanem családi, baráti, kollegiális, vagy egyéb kapcsolatokban is játszható!

Kapcsolat erősítő kérdések,

önismeretre, társismeretre és egymásra hangolva.

John Gottman (a párkapcsolatok kutatója) egyik kutatásából az derült ki, hogy a párkapcsolatban élők átlagosan heti fél órát beszélgetnek egymással, és az is többnyire a családi élet megtervezéséről szól. Ehhez képest ő azt mondja, hogy ahhoz, hogy a párok ne távolodjanak el egymástól, napi fél órát beszélgetniük kellene. Nos, te melyik csoportba szeretnél tartozni?

Vigyetek bele egy kis tudatosságot, hogy akkor is maradjatok nyitottak, ha olyan válasz hangzana el, ami nem annyira tetszik nektek. Legyetek továbbra is kíváncsiak, legyetek elfogadóak.  Tény, hogy ebben az esetben sebezhetővé tehet, kényelmetlenül érezhetitek magatokat, de higgyétek el, megéri. Mert akkor tudtok valamin változtatni, ha ismeritek azt, amin változtatni akartok. Legyetek nyitottak a másra.

Akik már elindultak a felfedező úton…

Gyönyörű kivitelezés, izgalmas kérdések. Már ránézni, kézbe fogni is egyfajta luxus érzés. Mindketten imádjuk. Amikor sétálni indulunk, találomra kihúzunk egy-egy kártyát, és séta közben körbejárjuk. Nagyon köszönjük, hogy megalkottátok!  

B. Edina

A párkapcsolati kártyákat a barátnőimmel próbáltam ki először, nevettünk, kicsit sírtunk, volt minden. Évek vannak mögöttünk, mégis új oldalukat ismertem meg. Úgy érzem, hogy mélyebbre ástunk, megnyíltunk igazán egymásnak. Sok mindent megértettem és más megvilágításba helyezett. Köszönöm!

O. Renáta

A férjem szűkszavú, komolyan harapófogóval kell általában mindent kiszedni belőle. Esténként lefekvés előtt viszont megnyílik, ilyenkor szoktam elővenni a párkapcsolati kártyát és kérdezni. 7 éve vagyunk együtt, de most kezdem igazán megismerni. Újra és újra belé szeretek, csodálatos ember. 

M. Tünde

Édesanyámmal eltávolodtunk az évek során egymástól, teljesen másképpen gondolkozunk. Éppen ezért sokat veszekedtünk, egy barátom javasolta a kártyákat. Gondoltam egy próbát megér, sok vesztenivalóm nem volt. Legnagyobb meglepetésemre működött, kicsit jobban megértettük egymást. Igyekszem elfogadóbb lenni, kevesebbet veszekszünk.

P. Lili

Szüleim 50. házassági évfordulójára vettem meg a párkapcsolati kártyákat. Számomra példaértékű a kapcsolatuk, úgy nőttem fel, hogy mindig szakítottak egymásra időt. Sokszor mentek el randizni, még nyaralni is. Azt hiszem ennél nagyobb ajándékot nem adhattak volna nekem. A kártyákat is ezért vettem, mert még mindig randiznak. Nagyon szeretik, sőt már a barátaiknak is be kellett szerezzem.

A. Emese

Az elmúlt évek távol sódortak egymástól a feleségemmel, egymás mellett éltünk, nem együtt. Már a válást fontolgattuk, de a párterápiával adtunk magunknak egy utolsó esélyt. Kinga minden alkalommal húzott nekünk egy kérdést, és mi végre elkezdtünk beszélgetni. Dolgozunk a kapcsolatunkért, mind a ketten szeretnénk, ha működne.

L. Károly

Karácsonyra vettem meg a családnak, és csak jelezni szeretném: a legjobb választás volt. Nem is emlékszem mikor nevettünk együtt ennyit. Komoly, elgondolkodtató kérdések, mégis könnyedén válaszoltak még a kamasz unokáim is. Az biztos, hogy a három pakli körbejár a gyerekeim családjai között. Köszönöm az ő nevükben is.

Cs. Viki

Hát nem is tudom,hogy hol kezdjem kedves Kinga, kedves Orsi.  A legjobb,ha belevágok mindjárt a középébe: Imádjuk a kártyákat!!
Először, mikor volt néhány lopott percünk a hét hónapos kislányunk mellett, random kihúztam egy kártyát, aztán még egyet , majd még egyet.. később ő egyet, majd még kettőt, és egy annyira kellemes, üdítő beszélgetés kellős közepette tálaltuk magunkat egy sima hétköznap délelőtt, hogy nem is akartam elhinni.  🙂
Kreatív,  izgalmas kérdések, amik rendkívüli segítők egy kellemes ,izgalmas beszélgetés kialakításában. Hét éve vagyunk együtt a férjemmel és ennyi idő után sokszor kihívás újra és újra megújulni, igazán feltöltődni es feltölteni a társunkát. Plusz nehezítő tényező az, hogy gyakorlatilag a közös programok jelen helyzetben  korlátozottak, otthon töltjük a szabadidőnk nagy részét.
Köszönjük! 
P. Brigitta

A feleségem „ajánlására” vettem a kártyákat, bevallom magamtól nem vettem volna meg. Így utólag belátom, hogy hiba lett volna. Először kényszeresnek éreztem az effajta beszélgetést, de egy idő után azt vettem észre, hogy szinte várom a „kártyás” estéinket. Sose gondoltam volna, hogy én ilyen férfi leszek, és még a feleségem is örül neki, dupla „élvezet”. :-))

K. Antal

Milyen kérdésekre számíthatsz?

Melyik területet ismernéd meg most?

Egy kártyacsomagot választok

  • Térkép Magamhoz, vagy
  • Térkép Hozzád, vagy
  • Térkép Egymáshoz kategóriájú kártyacsomagot 

Ára: 7.500 Ft + Áfa =9.525 Ft

Két kártyacsomagot választok, bármelyik kategóriát

+ Megkapom mellé ajándékba a „Hogyan beszélgessünk jól” című digitális kötetet, mely segítséget nyújt abban, hogy a beszélgetések során mire figyeljünk, hogy elkerüljük a buktatókat. 

Értéke: 2.500 Ft.

Ára: 15.000 Ft+Áfa=19.050 Ft

Három kártyacsomagot választok, mindhárom kategóriát

+  Megkapom mellé ajándékba a „Hogyan beszélgessünk jól” című digitális kötetet, mely segítséget nyújt abban, hogy a beszélgetések során mire figyeljünk, hogy elkerüljük a buktatókat.

Értéke: 2.500 Ft.

 + Kapok még mindhárom kártyacsomag árából 5 % kedvezményt.

Ára: 21.375 Ft+Áfa=27.146 Ft

A párkapcsolati kártyák megálmodói

Hiszünk a fejlődésben, a mély önismeretben, a házasságban, az egymás iránti elköteleződésben. 

Saját magunk is megtapasztaltuk/tapasztaljuk egy kapcsolat nehézségeit, problémáit, konfliktusait. Hitelesen, őszintén tudjuk azt mondani, hogy tudjuk, mit érzel, mert nemcsak tanultunk róla, hanem sok dolgot át is éltünk. Mindennap teszünk azért, hogy működjön a házasságunk, mert rájöttünk, hogy a sikeres párkapcsolat nem magától jön létre. 

Energiát és időt nem spórolva fejlesztjük tudásunkat, kutatjuk a párkapcsolatot javító módszereket, eszközöket, és igyekszünk ezt minél több emberrel megosztani, hogy lehetőségük legyen kapcsolatukban kiteljesedni.

Dr. Knecht-Gothárd Kinga

Hiszem, hogy a harmonikus és dinamikus közös élet nem csupán illúzió, ahová legtöbben szeretnénk eljutni, hanem egyéni és közös céljaink, életfeladataink megvalósítása közben megélhető létállapot. Hiszem, hogy lehet párkapcsolatban élni boldogan, megbecsülten, szeretetben és kiteljesedve. 

Szamosvári Evelin Orsolya

Hiszem, hogy mindenki megérdemel egy olyan kapcsolatot,  amelyben kiteljesedhet, amely nem a beletörődésről, megalkuvásról szól, hanem amelyben jó élni: szenvedéllyel, gyengédséggel, vagy akár őrületesen, ha ahhoz van kedvünk, tele izgalommal, és élményekkel, vigasszal és támogatással, egymás feltétel nélküli szeretetével. 

Szeretném megrendelni a kártyacsomagomat!

Jól döntöttél, máris elindultál azon az úton, ahol jobban megismerhetitek egymást, és ezáltal fejlődhettek.

 Töltsd ki az adatokat, válaszd ki, hogy melyik csomagot kéred, hogyan szeretnéd átvenni, és a rendelésed után felvesszük veled a kapcsolatot.

 Amennyiben 24 órán belül nem kapsz tőlünk visszajelzést, akkor kérünk vedd fel velünk a kapcsolatot a terkepegymashoz@gmail.com e-mail címen.

 Ha Te is szeretnéd mielőbb megkapni a párkapcsolati kártyákat,  akkor már csupán egy kattintásnyira vagy! 

3 + 9 =

Válaszok a kérdéseitekre

Hogyan tudok fizetni?

A fizetést előre utalással tudod megtenni, akár házhozszállítást, vagy automatába kérted, akár személyesen veszed át a megrendelt terméket Budapesten,  a 10. kerületben, vagy Szentendrén. A megrendelés után kapsz egy e-mailt tőlünk, amelyben pontosan leírjuk a részleteket.

Mennyibe kerül a postázási költség?

A postázási költség 1500 Ft.-tól 2700 Ft-ig, attól függően, hogy automatába, vagy házhoz kéred a szállítást (foxpost), de lehetőség van személyes átvételre Budapesten a 10. kerületben, valamint Szentendrén. Külföldre postázás esetén a Magyar Posta díjszabása szerint számítjuk ki.

Személyesen is át tudom venni?

Igen, személyes átvételre is lehetőség van Budapesten a 10. kerületben, és Szentendrén egy előre egyeztetett időpontban.

Mi a különbség a párkapcsolati kártyák kategóriái között?

Kártyacsomagonként 60 db önismereti kérdés megválaszolásával játékosan járhatjátok be az önmagatokhoz, a társadhoz és az egymáshoz vezető térképet, amely erősíti a köztetek lévő elfogadást, és növeli benned a szeretetet önmagad, és a társad iránt. 

Térkép magamhoz önismereti, párkapcsolati kártyák

A Térkép magamhoz kártyapakliban olyan kérdéseket találtok, amelyek abban segítenek, hogy önmagatokat feltérképezzétek, és a válaszok megadásával nem csak magatokra fogtok jobban rálátni, hanem a veletek szemben ülő emberre is. Ezt a paklit nem csak párkapcsolatban játszhatjátok, hanem bármilyen emberi kapcsolatban. Így játszhatjátok baráti társaságokban, családi összejöveteleken, csajos alkalmakon, lánybúcsúkon, kollégák között csapatépítés eszköze lehet. Minden kapcsolatban jól jön a közelség, a másik mélyebb ismerete ahhoz, hogy jobban megértsük, elfogadjuk egymást. 

Térkép hozzád önismereti, párkapcsolati kártyák

A Térkép hozzád kártyapakliban olyan kérdéseket találtok, amelyek megválaszolásával szembesülhetsz azzal, hogy mennyire ismered a társad, vagy a veled szemben ülő barátot, családtagot, kollégát. Amennyiben tévesen válaszoltok, lehetőséget kaptok arra, hogy a válasz, társatok, vagy a másik ember általi korrigálásával, új ismeretekre tegyetek szert. Ezt a paklit nem csak párkapcsolatban játszhatjátok, hanem bármilyen emberi kapcsolatban. Így játszhatjátok baráti társaságokban, családi összejöveteleken, csajos alkalmakon, lánybúcsúkon, kollégák között csapatépítés eszköze lehet. Minden kapcsolatban jól jön a közelség, a másik mélyebb ismerete ahhoz, hogy jobban megértsétek, elfogadjátok egymást, egymás viselkedését. 

Térkép egymáshoz párkapcsolati kártyák

A Térkép egymáshoz kártyapakliban olyan kérdéseket találsz, amelyek megválaszolásával, erősítheted magát a kapcsolatotokat. Egy kapcsolatban hárman vagyunk: Én+Te+Mi. Ez a pakli kifejezetten párkapcsolatban élőknek készült, a „MI”-érzést hivatott erősíteni bennetek.

 

Digitális, vagy papír alapú kártyák?
A kártyák papíralapúak, kézbe lehet venni, táskában, zsebben hordozni. Exklúziv kivitelezésű, gyönyörű grafikával, finom tapintással!

Azért választottuk ezt a formát, mert tudjuk, hogy ha az interneten kell keresgélni, az elveszi a meghitt hangulatot, eltereli a figyelmet kettőtökről.

A kártyapakli segítségével Ti vagytok, és a kérdés, már csak körbe kell járnotok. Játékra fel!

Mekkora a kártyacsomag mérete?
A kártyacsomag gyönyörű doboza 92x67x29 mm, a kártyák 90×65 mm.

A doboz gyönyörű, mágneszáras díszdoboz, szépen mutat bármely polcon, asztalon, éjjeliszekrényen.

Nem kaptam választ a kérdésemre, mit tegyek?

Kérünk szépen vedd fel velünk a kapcsolatot a terkepegymashoz@gmail.com e-mail címen keresztül.