Tréningek

Önmagunk képzésébe való befektetés, a legjobb befektetés, és azt senki nem veheti el tőlünk.

Párkapcsolati specialistaként azt tapasztaljuk, hogy a legtöbb párkapcsolati problémának az alapja valamilyen gyermekkori minta, hibás beidegződés, téves hiedelemrendszer, vagy korábbi rossz tapasztalás. Ez a hozott “csomag” különböző területeken okozhat problémákat, elakadásokat, amelyek gátolnak bennünket abban, hogy tartósan kialakítsunk egy intimitásra épülő, harmonikus, kiegyensúlyozott kapcsolatot.

A különböző témájú tréningjeink során nagy hangsúlyt fektettünk az önismeretre, az önismeretre épülő önművelésre, mert abban hiszünk, hogy ez minden változás alapja.

Amennyiben úgy érzed, hogy valamelyik területen nem jól boldogulsz, gyere és fejleszd magad.

A magad fejlesztése a legértékesebb, amit adhatsz magadnak.

 

Hogyan érezhetem jobban magam?
Mi építi az életemet, és mi az, ami rombolja?
Hogyan értékeljem magam és a kapcsolatom?
Hogyan szeressek jól?
Mitől válik az életem teljesebbé, a  kapcsolatom harmonikussá?

Önismereti alapozó tréning

Nem tudom mi történik velem.
Nem értem a viselkedésem.
Úgy érzem nem vagyok elég jó.
Értéktelennek érzem magam.
Úgy érzem, nem találom az utam.

Nőiesség kívül-belül tréning

Nem tudom mitől legyek nőies.
Gyakran versengek a férfiakkal.
Úgy érzem csak harccal tudom kivívni az elismerést.
Átnéz rajtam a társam.
Nem érzem nőnek magam.

Önismeret a párkapcsolatban

Szeretném megismerni a saját és a társam működését.
Szeretném megérteni a párom, párkapcsolatom nyelvét.
Biztos alapokon nyugvó párkapcsolatot szeretnék.
Szeretnék közelebb kerülni magamhoz, és ezen keresztül a társamhoz.
Szeretnék új lehetőségeket felfedezni a változáshoz.

 

Kik segítenek az úton? 

Hiszünk a fejlődésben, a mély önismeretben, a házasságban, az egymás iránti elköteleződésben. 

Saját magunk is megtapasztaltuk/tapasztaljuk egy kapcsolat nehézségeit, problémáit, konfliktusait. Hitelesen, őszintén tudjuk azt mondani, hogy tudjuk, mit érzel, mert nemcsak tanultunk róla, hanem sok dolgot át is éltünk. Mindennap teszünk azért, hogy működjön a házasságunk, mert rájöttünk, hogy a sikeres párkapcsolat nem magától jön létre. 

Energiát és időt nem spórolva fejlesztjük tudásunkat, kutatjuk a párkapcsolatot javító módszereket, eszközöket, és igyekszünk ezt minél több emberrel megosztani, hogy lehetőségük legyen kapcsolatukban kiteljesedni.

Dr. Knecht-Gothárd Kinga

párkapcsolati coach, mediátor, ügyvéd

Hiszem, hogy a harmonikus és dinamikus közös élet nem csupán illúzió, ahová legtöbben szeretnénk eljutni, hanem egyéni és közös céljaink, életfeladataink megvalósítása közben megélhető létállapot. Hiszem, hogy lehet párkapcsolatban élni boldogan, megbecsülten, szeretetben és kiteljesedve. 

Szamosvári Evelin Orsolya

párkapcsolati coach, tréner

Hiszem, hogy mindenki megérdemel egy olyan kapcsolatot,  amelyben kiteljesedhet, amely nem a beletörődésről, megalkuvásról szól, hanem amelyben jó élni: szenvedéllyel, gyengédséggel, vagy akár őrületesen, ha ahhoz van kedvünk, tele izgalommal, és élményekkel, vigasszal és támogatással, egymás feltétel nélküli szeretetével. 

Akik részt vettek és elindultak az úton, ezt mondták:

A mindennapok rohanásban nem mindig jutott időnk foglalkozni egymással. Az évek teltek, a konfliktusok állandósultak, a ráncok mélyültek. Távolodtunk egymástól és ezt a folyamatot már csak vészfékkel lehetett megállítani. Köszönöm, hogy a foglalkozások alkalmával szépen lassan visszavezettetek minket egymáshoz! Olyan segítséget kaptunk tőletek, amivel már sosem tévedünk el!

Sz. Emese

Szeretném megköszönni a ma délelőtti foglalkozást! Azt gondolom, bízok benne, hogy kaptunk egy olyan támaszt, ami erőt adhat a következő napok, hetek nehézségein átlendülni.

B. Gyula

Köszönöm szépen. Örülök, hogy Önt választottam. Sok új gondolatot tudott megfogalmazni, amellyel kibillentett a megszokottból.

M. Zoltán

 

Ahol találkozhattál már velünk:

Scroll Up