Szállítás és Visszaküldés

Szállítás

Kiszállítási lehetőségek:

  1. Foxpost automata igénybevételével, amelynek költsége előre utalás esetén 1100 Ft. Foxpost lehetőség, a megadott lakhelyhez közeli, bevásárló központba, vagy egyéb áruházba szállít. Amennyiben ezt a kiszállítási módot választottad, kérjük, megjegyzésben add meg a választott automata nevét. Átvétel a megrendeléstől számított maximum 5-10 napon belül. A csomagot az összeg beérkezése után adjuk fel, így a kiszállítás időtartama meghosszabbodhat.
  2. Foxpost házhoz szállítással, amelynek költsége előre esetén 1950 Ft. Átvétel a megrendeléstől számított maximum 5-10 napon belül. A csomagot az összeg beérkezése után adjuk fel, így a kiszállítás időtartama meghosszabbodhat.
  3. Személyes átvétel a Térkép Egymáshoz irodában (Budapesten, I. kerület, Attila út), előre egyeztetett időpontban, előre utalással.  Szentendrén, előre egyeztetett helyszínen és időpontban, előre utalással. A Knecht Autó Kft telephelyen (Budapesten, X. kerület, Árpa utca 1.) előre utalással, hétköznap 8.00 – 16.00 óra között. Átvétel az átutalástól számított maximum 3 munkanapon belül. Amint a csomagot eljuttattuk a helyszínre, e-mail értesítést küldünk. A csomagot az összeg beérkezése után juttatjuk el az átvételi helyre, így a kiszállítás időtartama meghosszabbodhat.
  4. Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újraküldését kizárólag a szállítási költség előre történő átutalása után tudjuk ismételten elindítani.

Csere és visszaküldés

  1. Amennyiben nem a rendelésnek megfelelő terméket szállítjuk ki, vagy hibás termék (nyomtatási hiba, varráshiba, szakadás) szállítása esetén, a Fogyasztó köteles a hibát haladéktalanul, legkésőbb a hiba felfedezésétől számított két hónapon belül e-mail címünkre (terkepegymashoz@gmail.com) bejelenteni. Egyéb közösségi média felületen és telefonon történő bejelentést nem tudunk elfogadni. A csere költségei a Szolgáltatót terhelik. Kizárólag olyan terméket áll módunkban kicserélni, amelyet láthatóan egyszer sem használtak.
  2. A nem a Szolgáltató hibájából eredő csere igényt (méret, másik termék igénye, amely eltér a leadott megrendeléstől) 14 napon belül kérjük e-mail címünkre (terkepegymashoz@gmail.com) bejelenteni. A visszaküldési és ismételt szállítási költség ez esetben a vásárlót terheli. A Csere termék újraküldését kizárólag a szállítási költség előre utalása esetén, annak beérkezése után tudjuk teljesíteni. Kizárólag olyan terméket áll módunkban kicserélni, amelyet láthatóan egyszer sem használtak.
  3. Az Európai Parlament és a Tanács 2011/83/EU számú irányelvének, továbbá a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet szabályozása értelmében Fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 napon belül indokolás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket. Jelen tájékoztató hiányában jogosult Fogyasztó 1 év elteltéig gyakorolni az elállási jogát. Ha a Szolgáltató a termék kézhezvételének vagy a szerződés megkötésének napjától számított 14 nap lejártát követően, de 12 hónapon belül megadja a tájékoztatást, úgy az elállásra nyitva álló határidő e tájékoztatás közlésétől számított 14 nap.