Párkapcsolati konzultáció

Mindannyian boldog párkapcsolatban szeretnénk élni. Mit jelent ez?

Mindenkinek mást, de vannak olyan értékei egy jó párkapcsolatnak, amelyekre legtöbbünk vágyik. Ilyen a szeretet, szabadság, elfogadás, hűség, elköteleződés, intimitás, tartalmas beszélgetések, odafigyelés, megbecsülés, őszinteség, és sorolhatnánk napestig. Ha rosszul érezzük magunkat a kapcsolatunkban, a tapasztalataink szerint a fenti értékek közül valamelyik tartósan hiányzik. párkapcsolati tanácsadás

A konzultációk során megismerheted magad, a társad, a kapcsolatotokat, és megtalálhatod a választ a benned rejlő kérdésekre. Ezáltal lehetőséged lesz egy kölcsönös kiegyensúlyozottságon alapuló párkapcsolat kialakítására.

párkapcsolati tanácsadás párterápia

Akár együtt jutottatok, akár egyedül jutottál erre az elhatározásra, mi itt vagyunk, hogy támogassunk titeket, téged. párkapcsolati tanácsadás, párterápia

Meggyőződésünk, hogy bármilyen párkapcsolat javító módszer akkor hatékony, ha abban mindkét fél részt vesz, és elköteleződik a kapcsolat helyrehozatala iránt. Ezért a találkozókra elsősorban párokat várunk. 

Egy találkozó alkalmanként 90 percet vesz igénybe, melynek ára 25.000 Ft. Természetesen lehetőség van egyéni találkozóra is, amely alkalmanként 60 percet vesz igénybe, ára 15 000 Ft. párkapcsolati tanácsadás, párterápia

Hogyan érezhetnétek újra jól magatokat együtt? Mi építi a kapcsolatotokat, és mi az, ami rombolja? Hogyan értékeljétek egymást? Hogyan szeressetek jól? Mitől válik a kapcsolatotok harmonikussá?

Eltávolodtunk!

Nem figyel rám a társam, nem hallgat meg, alig beszélgetünk. Nem érdekli mi történik velem. Egyedül érzem magam. Alig van otthon, csak a munkája érdekli. Úgy érzem, csak a gyerekeknek él, rám nem marad ideje.

Elfejlődtünk!

Már nem tudunk semmiről beszélgetni, nincs közös témánk. Időpocsékolásnak tartja a hobbijaimat. A TV-n kívül semmi nem érdekli. Próbálok haladni, de úgy érzem folyton visszahúz. Folyamatos önmegvalósításban van a párom, és nem tudok vele lépést tartani.

Megcsaltak/Megcsaltam

Nem érzem nőnek, férfinak magam a társam mellett. Nincs köztünk intimitás, hozzám sem ér. Félek, hogy szeretője van, és elveszítem a társam. Nem bízom benne, folyton féltékenykedem. Megcsaltam a párom, de nem akarom elveszíteni őt.

Folyton veszekszünk!

Már nincs türelmünk egymáshoz, minden apróságon vitatkozunk. Ugyanazokat a köröket futjuk, és nem jutunk előrébb. Nem tisztel a társam, meg sem hallgatja a véleményem. Mindig neki kell, hogy igaza legyen. Nem értjük, nem halljuk meg egymást.

Szülők lettünk!

Nem foglalkozik a gyerekekkel, magamra maradtam. Csak a gyerekekkel foglalkozik, magányos vagyok. Megszűntünk nőnek és férfinak lenni, anya és apa lettünk. Nem értünk egyet a nevelésben. Szeretnénk jobb szülők lenni.

Váláson gondolkozom!

Nem bírom tovább, nem tudom mit csináljak. Szeretem, de olyanok vagyunk, mint két idegen. Lehet jobb egyedül, mint együtt. Nem értem mi történt velünk, pedig olyan jól indult minden. Foglalkoztat a válás gondolata, de mi lesz a gyerekeinkkel?!

Túl sokan vagyunk a párkapcsolatban!

A társam szülei mindenbe beleszólnak. A társam nem tud elszakadni a szüleitől. A barátai folyamatosan befolyásolják a társam. A döntéseinket nem csak ketten hozzuk meg. Versenyeznem kell az anyósommal.

Bejelentkezem

6 + 9 =