Egy kapcsolatban két külön világ találkozik.

Mindannyian más “földrészekkel” rendelkezünk, amelyeknek illeszkedésre van szükségük.

Változásra van szükségünk.

Elérhetőségre van szükségünk.

Egymásra van szükségünk.

 

2020-as évet lelkesen, tele energiával és tervekkel kezdtük, amelyeket egy váratlan fordulat felül írt. Senki sem számított arra, ami történt, mindenki másképp reagált, másképpen próbálja feldolgozni. Ez egy válság, rendben van, ha nem érzed jól magad, hiszen körülöttünk megmagyarázhatatlan dolgok történnek. Tele vagyunk szorongással, félelemmel, és bizonytalansággal. Szorongunk, de magunk sem tudjuk pontosan, hogy mitől. Félünk, mert nem tudjuk mit hoz a holnap . Bizonytalanok vagyunk, mert nem tudjuk milyen változás vár még ránk, és hogyan tudunk alkalmazkodni hozzá. Néha meglátogat az élet drámaisága, és megjelennek a mélységek, amivel sokszor nem tudunk mit kezdeni. Válaszokat keresünk, pedig ezekre a kérdésekre a legtöbbször szavakban nincs válasz, csak tettekben. Tudnunk kell, hogy sok mindent nem tudunk befolyásolni a körülöttünk lévő, velünk történő dolgokon.  Egy dolgot viszont mi irányítunk! Azt, hogy hogyan reagálunk rá, hogyan értelmezzük azt.

Kapcsolódásra bátorítunk Titeket, hogy még jobban, vagy újra egymásra találjatok, hogy egymásra támaszkodjatok, hogy egymást bátorítsátok, de ami a legfontosabb, hogy szeretve legyetek. Mert kint lehet sötét, ha benned, bennetek ég a fény!

 

Hogyan kapcsolódjunk egymáshoz?

Egy kapcsolatban két külön világ találkozik.

Mindannyian más “földrészekkel” rendelkezünk, amelyeknek illeszkedésre van szükségük. A személyiségünket formálja az, hogy honnan jöttünk, milyen családi közegben nevelkedtünk,  annak minden jó, és rossz élményével, örömével és fájdalmával. Számít a külvilág, minden szabályával, vélt, vagy valós elvárásával. Formálnak a mesék, az átélt élmények, a rokonok, a barátok, a tanárok, minden, ami körülvett minket.

Így találunk egymásra, már felfedezett, ismert tulajdonságokkal, és sokszor önmagunk számára is ismeretlen területekkel. Egymás kezét fogva, támogatva haladunk, mélységek és magasságok váltakoznak, néha elengedjük egymást, és csak hullámzunk, néha távol sodródunk egymástól, és nem könnyű megtalálni a visszavezető utat.  A közösen átélt élmények, helyzetek is formálnak bennünket, minden nap újabb és újabb kihívásokkal nézünk szembe. Akármilyen helyzetről is van szó, mindegyik alkalmat ad arra, hogy megtudjunk valamit magunkról és egymásról, amit egy idő után megtanulunk értelmezni. Ha odafigyelünk, az aprónak tűnő jelzések és jelek, egy idő után összeállnak egy jól értelmezhető jelrendszerré. Mintha kapnánk egy pontos térképet egymáshoz.

Ehhez a mélyebb ismerkedéshez nyújtanak segítséget a kapcsolati kártyáink, amelyek olyan kérdéseket tartalmaznak, amelyek megválaszolásával jobban megismerhetjük magunkat, a társunkat, és a köztünk lévő kapcsolatot, valamint meg is erősítjük azt.

 

A kártyákat azért hoztuk létre, hogy egy eszközt adjunk a kezetekbe ahhoz, hogy közelebb kerüljetek magatokhoz, a társatokhoz, illetve egymáshoz.

A kérdések segítségével egy kicsit vissza tekinthettek a saját, és a társatok múltjába, ezáltal ráláthattok, hogy honnan jöttetek, tudatosabban láthatjátok a jelent, azt, hogy mi is történik éppen veletek, és azt is megtudhatjátok, hogy milyennek szeretnétek látni magatokat, a kapcsolatotokat a jövőben.

Két ember közötti híd a jó kommunikáció. Most játékos, és izgalmas formában építheted erőssé ezt a hidat, közted és a társad között.

Kapcsolat erősítő kártyák

Együtt élni valakivel, figyelni rá, szeretni, nem mindig könnyű. Bizony bármennyire is igyekszünk, a hétköznapi rutin könnyen magával sodor. Egyszer csak azt vesszük észre, hogy csak a családdal kapcsolatos teendőkről, tényekről beszélgetünk. Egy idő után kikopnak a mélyebb beszélgetések. Sajnos a fogyasztói társadalmunk egyáltalán nem segít a lelassulásban, egyre nagyobb rajtunk a nyomás, hogy sikert, anyagi biztonságot, magasabb státuszt elérjünk, ezért kevés idő marad magunkra, a társunkra, a kapcsolatainkra. Nehéz megőrizni a meghittséget, az intimitást.

Könnyű elveszteni a fókuszt, és a rutinba elveszni.

Akkor eszmélünk fel, amikor már nagy a baj,

Ne várjuk meg azt, hogy eltávolodjunk egymástól.

Vegyük kezünkbe a sorsunkat, azaz jelen esetben a párkapcsolatunkat.

Egy kapcsolatban hárman vagyunk: ÉN+TE+MI

A háromféle kártyapakli segítségével mindhárom területet, azaz önmagad, a társad, és a kapcsolat területét is jobban megismerhetitek, fejleszthetitek, közelebb kerülhettek magatokhoz, a társatokhoz, és erősebbé tehetitek a kapcsolatotokat.

60 darab önismereti kérdés minden területen, azaz összesen 180 darab kérdés megválaszolásával játékosan járhatjátok be az önmagatokhoz, a társatokhoz, és az egymáshoz vezető térképet.

kategória, amelyek körbejárják a kapcsolat területeit

%

önismeret, az elfogadás és a szeretet növeléséért

önismereti kérdés a három kategóriában, a kapcsolat erősítéséért

limitált darabszám kategóriánként

+nap garantált mély beszélgetések

Térkép magamhoz

Könnyű elveszteni a fókuszt rohanó világunkban, a mindennapi rutin magával sodor. Egyre nehezebb kapcsolódni, közelebb kerülni egymáshoz, látni igazán egymást.

A Térkép magamhoz kártyapakliban olyan kérdéseket találtok, amelyek abban segítenek, hogy önmagatokat feltérképezzétek, és a válaszok megadásával nem csak magatokra fogtok jobban rálátni, hanem a társatokra is.

Térkép hozzád

Állandó változásban vagyunk, változik a környezetünk, a körülöttünk lévő emberek, és mi magunk is. Amit ma tudunk, az holnapra már nem biztos. Mennyire ismered a számodra fontos embereket? 

A Térkép hozzád kártyapakliban olyan kérdéseket találtok, amelyek megválaszolásával felmérhetitek, hogy mennyire ismeritek egymást. Ha tévesen válaszoltok, lehetőséget kaptok arra, hogy a  társatok általi korrigálásával, új ismeretekre tegyetek szert.

Térkép egymáshoz

Mindannyian arra törekszünk, hogy a felmerült problémákon úrrá legyünk, a társunkat boldoggá tegyük. Aztán ahogy telik az idő, egyre nehezebben megy. Mit rejt a tekinteted, ha a társadra nézel?

A Térkép egymáshoz kártyapakliban olyan kérdéseket találtok, amelyek  megválaszolásával körbejárhatjátok a kapcsolatotok. Ezáltal erősíthetitek a köztetek lévő kötődést, nővelhetitek magatokban a hála érzését.

Miért érdemes megrendelni?

Először is azért, mert csodaszép díszdobozban vannak, amely jól mutat bármely íróasztalon, könyvespolcon, vagy éjjeliszekrényen. 

Nagy gondossággal terveztük meg nemcsak a kérdéseket és kártyákat, hanem a dobozát is. A színek a logónkat tükrözik vissza, ami három színből, azaz az ÉN-Te-Mi hármasságát szimbolizálja. Továbbá térkép részletekek vannak rajta. Ha mindhárom kártyapaklit megveszitek és egymás mellé rakjátok, észrevehetitek, hogy a három doboz grafikája összefügg, és a két szélén található arcok egymásra tekintenek. Ez szimbolizálja szintén a kapcsolati hármasságot, azt, hogy együtt könnyebb, teljesebb.

Véleményünk szerint egy jó kapcsolatban a felek ismerik, megértik, elfogadják, támogatják, felemelik, bátorítják egymást. Mindezt akkor tudjuk megtenni, ha sokat, sok mindenről beszélgetünk, meghallgatjuk egymást. A beszélgetésekkel erősítjük az ismeretünket. Ez nem megy rutinszerűen, úgymond “kifogyunk az ötletekből, témákból”. Ebben segítenek a kártyapaklik, hogy olyan témákról is tudjatok beszélgetni, amelyekről eddig talán soha nem beszéltetek, vagy ha igen, csak felületesen érintettétek. 

Nem kell gondolkodni a kérdéseken, ott vannak, csak húzni kell egyet. Elfér az éjjeliszekrényen, táskában, zsebben. 

Tökéletes kiegészítő randevúkhoz, a kapcsolat új szintre emeléséhez, minőségi időtöltéshez. Tegyetek a zsebetekbe 1-2 kártyát, és míg sétáltok, vagy a megrendelt ételre vártok, tegyétek fel a rajta lévő kérdést, és járjátok körbe a választ minden oldalról.

Tökéletes utazáshoz, vagy esti beszélgetéshez az ágyban, elalvás előtt. 1-2 kérdést megválaszolva kiszakadhattok a napi rutinból, elfeleljthetitek a nap fárasztó eseményeit, és egymásra hangolódhattok.

Azzal, hogy a múltra emlékeztek, a jelenről egyeztettek, a jövőre nézve tervezgettek, újraéled a szikra. Megismeritek egymás igazságát, így útmutató lehet magatoknak egy egészséges és boldogabb párkapcsolathoz.

Minél többet beszélgettek, minél mélyebben megismeritek a másikat, úgy növekszik bennetek a szeretet és az elfogadás.

Csak egy kattintásnyira vagy!

Hogyan használd a kártyákat?

Térkép Magamhoz

kártyacsomaghoz:

Húzz egy kártyát, kérdezz, őrizd meg a kíváncsiságod, figyelj, hallgass, járd körbe a választ sok szemszögből, ismerd meg igazán a veled szemben ülő embert, a múltját, a jelenét és a jövőjét! Majd úgyanigy tegye meg a társad is. Mesélj, légy őszinte, térj ki az apróbb részletekre. Egyetlen kérdés, két válasz. Ha tovább kérdeztek, két egész történet válik ismertté mindkettőtök számára. 

Térkép Egymáshoz

kártyacsomaghoz:

Húzz egy kártyát, kérdezz, teszteld a tudásod, vizsgáld felül, amit tudsz, őrizd meg a kíváncsiságod, figyelj, mesélj, hallgass, ismerd meg újra a Veled szemben ülő embert!  Maradj nyitott akkor is, ha nem tudod megválaszolni helyesen a kérdést. Hallgasd meg, mit mesél a társad. Gyűjtsd be az új ismereteket róla. Majd a társad is válaszolja meg a kérdést. Egyetlen kérdés, két válasz. 

Térkép Hozzád

kártyacsomaghoz:

Húzz egy kártyát, kérdezz, emlékezzetek közösen, nevessetek, lepődjetek meg egymás válaszain, kerüljetek egymáshoz közelebb, ismerd meg jobban a veled szemben ülő embert, a gondolatait, a vágyait, az álmait, a nehézségeit! Felváltva mindketten válaszoljátok meg a kérdést. Egyetlen kérdés = két egész Történet. 

Kapcsolat erősítő kérdések,

önismeretre, társismeretre és egymásra hangolva.

Vigyetek bele egy kis tudatosságot, hogy akkor is maradjatok nyitottak, ha olyan válasz hangzana el, ami nem annyira tetszik nektek. Legyetek továbbra is kíváncsiak, legyetek elfogadóak.  Tény, hogy ebben az esetben sebezhetővé tehet, kényelmetlenül érezhetitek magatokat, de higgyétek el, megéri. Mert akkor tudtok valamin változtatni, ha ismeritek azt, amin változtatni akartok. Legyetek nyitottak a másra.

Akik már elindultak a felfedező úton…

Gyönyörű kivitelezés, izgalmas kérdések. Már ránézni, kézbe fogni is egyfajta luxus érzés. Mindketten imádjuk. Amikor sétálni indulunk, találomra kihúzunk egy-egy kártyát, és séta közben körbejárjuk. Nagyon köszönjük, hogy megalkottátok!   Sz. Kata

A barátnőimmel próbáltam ki először, nevettünk, kicsit sírtunk, volt minden. Évek vannak mögöttünk, mégis új oldalukat ismertem meg. Úgy érzem, hogy mélyebbre ástunk, megnyíltunk igazán egymásnak. Sok mindent megértettem és más megvilágításba helyezett. Köszönöm! O. Renáta

A férjem szűkszavú, komolyan harapófogóval kell általában mindent kiszedni belőle. Esténként lefekvés előtt viszont megnyílik, ilyenkor szoktam elővenni kártyapaklit és kérdezni. 7 éve vagyunk együtt, de most kezdem igazán megismerni. Újra és újra belé szeretek, csodálatos ember.  M. Tünde

Édesanyámmal eltávolodtunk az évek során egymástól, teljesen másképpen gondolkozunk. Éppen ezért sokat veszekedtünk, egy barátom javasolta a kártyákat. Gondoltam egy próbát megér, sok vesztenivalóm nem volt. Legnagyobb meglepetésemre működött, kicsit jobban megértettük egymást. Igyekszem elfogadóbb lenni, kevesebbet veszekszünk.  P. Lili

Szüleim 50. házassági évfordulójára vettem meg a kártyákat. Számomra példaértékű a kapcsolatuk, úgy nőttem fel, hogy mindig szakítottak egymásra időt. Sokszor mentek el randizni, még nyaralni is. Azt hiszem ennél nagyobb ajándékot nem adhattak volna nekem. A kártyákat is ezért vettem, mert még mindig randiznak. Nagyon szeretik, sőt már a barátaiknak is be kellett szerezzem. A. Emese

Az elmúlt évek távol sódortak egymástól a feleségemmel, egymás mellett éltünk, nem együtt. Már a válást fontolgattuk, de a párterápiával adtunk magunknak egy utolsó esélyt. Kinga minden alkalommal húzott nekünk egy kérdést, és mi végre elkezdtünk beszélgetni. Dolgozunk a kapcsolatunkért, mind a ketten szeretnénk, ha működne. L. Károly

Milyen kérdésekre számíthatsz?

Melyik területet ismernéd meg most?

Egy kártyacsomagot választok

  • Térkép Magamhoz, vagy
  • Térkép Hozzád, vagy
  • Térkép Egymáshoz kategóriájú kártyacsomagot

Ára: 5 900 Ft + Áfa =7 490 Ft

Két kártyacsomagot választok, bármelyik kategóriát

+ Megkapom mellé ajándékba a “Hogyan beszélgessünk jól” című digitális kötetet, mely segítséget nyújt abban, hogy a beszélgetések során mire figyeljünk, hogy elkerüljük a buktatókat.

Értéke: 4.500 Ft.

 

Ára: 11 800 Ft+Áfa=14980 Ft

Három kártyacsomagot választok, mindhárom kategóriát

+  Megkapom mellé ajándékba a “Hogyan beszélgessünk jól” című digitális kötetet, mely segítséget nyújt abban, hogy a beszélgetések során mire figyeljünk, hogy elkerüljük a buktatókat.

Értéke: 4.500 Ft.

 + Kapok még a harmadik kártyacsomag árából 20% kedvezményt.

Ára: 16 500 Ft+Áfa=20955 Ft

A kártyacsomagok megálmodói

Hiszünk a fejlődésben, a mély önismeretben, a házasságban, az egymás iránti elköteleződésben. 

Saját magunk is megtapasztaltuk/tapasztaljuk egy kapcsolat nehézségeit, problémáit, konfliktusait. Hitelesen, őszintén tudjuk azt mondani, hogy tudjuk, mit érzel, mert nemcsak tanultunk róla, hanem sok dolgot át is éltünk. Mindennap teszünk azért, hogy működjön a házasságunk, mert rájöttünk, hogy a sikeres párkapcsolat nem magától jön létre. 

Energiát és időt nem spórolva fejlesztjük tudásunkat, kutatjuk a párkapcsolatot javító módszereket, eszközöket, és igyekszünk ezt minél több emberrel megosztani, hogy lehetőségük legyen kapcsolatukban kiteljesedni.

Dr. Knecht-Gothárd Kinga

Hiszem, hogy a harmonikus és dinamikus közös élet nem csupán illúzió, ahová legtöbben szeretnénk eljutni, hanem egyéni és közös céljaink, életfeladataink megvalósítása közben megélhető létállapot. Hiszem, hogy lehet párkapcsolatban élni boldogan, megbecsülten, szeretetben és kiteljesedve. 

Szamosvári Evelin Orsolya

Hiszem, hogy mindenki megérdemel egy olyan kapcsolatot,  amelyben kiteljesedhet, amely nem a beletörődésről, megalkuvásról szól, hanem amelyben jó élni: szenvedéllyel, gyengédséggel, vagy akár őrületesen, ha ahhoz van kedvünk, tele izgalommal, és élményekkel, vigasszal és támogatással, egymás feltétel nélküli szeretetével. 

Szeretném előrendelni a kártyacsomagomat!

Jól döntöttél, máris ráléptél a fejlődésetek útjára.

Töltsd ki az adatokat, válaszd ki, hogy melyik csomagot kéred, hogyan szeretnéd átvenni, és a rendelésed után felvesszük veled a kapcsolatot.

A kártyacsomagok első nyomása elfogyott, jelenleg újra gyártás alatt vannak, reményeink szerint 2 héten belül újra kézbe vehetjük őket.

Ha elsőként szeretnéd te is megkapni, akkor már csupán egy kattintásnyira vagy! 

14 + 3 =

Válaszok a kérdéseitekre

Hogyan tudok fizetni?
A fizetést átutalással tudod megtenni, vagy személyesen, amikor átveszed a megrendelt terméket. A megrendelés után kapsz egy e-mailt tőlünk, amelyben pontosan leírjuk a részleteket. 
Mennyibe kerül a postázási költség?
A postázási költség 1799 Ft, de lehetőség van személyes átvételre Budapesten a 2. kerületben, és Szentendrén.
Személyesen is át tudom venni?
Igen, személyes átvételre is lehetőség van Budapesten a 2. kerületben, és Szentendrén egy előre egyeztetett időpontban.
Mi a különbség a kártyacsomagok között?
Kártyacsomagonként 60 db önismereti kérdés megválaszolásával játékosan járhatjátok be az önmagatokhoz, a társadhoz és az egymáshoz vezető térképet, amely erősíti a köztetek lévő elfogadást, és növeli benned a szeretetet önmagad, és a társad iránt. 

Térkép magamhoz

A Térkép magamhoz kártyapakliban olyan kérdéseket találtok, amelyek abban segítenek, hogy önmagatokat feltérképezzétek, és a válaszok megadásával nem csak magatokra fogtok jobban rálátni, hanem a társatokra is.

Térkép hozzád

A Térkép hozzád kártyapakliban olyan kérdéseket találtok, amelyek megválaszolásával szembesülhetsz azzal, hogy mennyire ismered a társad. Amennyiben tévesen válaszoltok, lehetőséget kaptok arra, hogy a válasz, társatok általi korrigálásával, új ismeretekre tegyetek szert. 

Térkép egymáshoz

A Térkép egymáshoz kártyapakliban olyan kérdéseket találsz, amelyek megválaszolásával, erősítheted magát a kapcsolatotokat. Egy kapcsolatban hárman vagyunk: Én+Te+Mi. 

 

Digitális, vagy papír alapú kártyák?
A kártyák papíralapúak, kézbe lehet venni, táskában, zsebben hordozni. Exklúziv kivitelezésű, gyönyörű grafikával, finom tapintással!

Azért választottuk ezt a formát, mert tudjuk, hogy ha az interneten kell keresgélni, az elveszi a meghitt hangulatot, eltereli a figyelmet kettőtökről.

A kártyapakli segítségével Ti vagytok, és a kérdés, már csak körbe kell járnotok. Játékra fel!

Mekkora a kártyacsomag mérete?
A kártyacsomag gyönyörű doboza 92x67x29 mm, a kártyák 90×65 mm.

A doboz gyönyörű, mágneszáras díszdoboz, szépen mutat bármely polcon, asztalon, éjjeliszekrényen.

Nem kaptam választ a kérdésemre, mit tegyek?
Kérünk szépen vedd fel velünk a kapcsolatot a terkepegymashoz@gmail.com e-mail címen keresztül.
Scroll Up